Wie zijn wij?

Over ons

Als je opgroeit op een pannenkoekenboerderij dan zit het bakken simpelweg in je bloed. Het is er met de (pol)lepel ingegoten bij mij, Dennis Kamperveen. De pannenkoekenboerderij waar ik opgroeide, zit al ruim 50 jaar in de familie, waarvan het restaurant inmiddels al 35 jaar door mijn ouders wordt gerund. 

Het verbaasde dan ook niemand dat ik in de schoolbanken schoof bij een horecaopleiding. Ik heb de opleiding Horeca Ondernemer Manager gevolgd en vervolgens ervaring opgedaan bij onder meer Van der Valk als restaurantmanager. 

Een eigen restaurant is altijd al mijn droom geweest. Met Pannenkoekenboerderij de Roos gaat deze droom eindelijk in vervulling. Ik ben de derde generatie in onze familie die de traditie van het bakken van de lekkerste pannenkoeken vol trots voortzet.

Onze kernwaarden

Speels, gastvrij & warm

Losjes, fantasierijk en plezier: deze drie woorden zeggen alles over ons karakter. Je zult dan ook geen strakke kaders of huisregels aantreffen, maar ongedwongenheid en alle vrijheid om jezelf te zijn. Het speelse karakter van Hielke en Sietse klinkt van keuken tot terras door in onze pannenkoekenboerderij.

In Pannenkoekenboerderij de Roos is er voor iedereen wat lekkers. Naast pannenkoeken serveren we goede koffie, heerlijk gebak en andere versnaperingen. Vakantiegangers, dorpelingen, reizigers, passanten, sportievelingen, schippers, boer en buitenlui, jong en oud: iedereen is van harte welkom om bij ons te komen genieten.

We hechten veel waarde aan warmte. Daarom omarmen we onze gasten met gezelligheid en openheid. En creëren we met de inrichting, aankleding en kleurgebruik in onze pannenkoekenboerderij een fijne, familiare sfeer waar iedereen zich geborgen en welkom voelt.

Onze missie

DE heerlijke traditie voortzetten

Het zal je maar gebeuren: een recept bedenken waar iedereen dól op is. Het overkwam onze opa Evert. Hij bedacht een recept voor pannenkoeken waar iedereen zijn vingers bij aflikte en waar hij familie, vrienden en bekenden ’s nachts voor wakker kon maken…. En dus bouwde hij er een pannenkoekenboerderij omheen.
Ook zijn schoonzoon Jubi maakte furore met dit pannenkoekenrecept. Anno vandaag staat de derde generatie achter het pannenkoekenfornuis: kleinzoon Dennis zet in Pannenkoekenboerderij de Roos de heerlijke familietraditie van ‘de lekkerste pannenkoeken bakken’ vol trots voort.

Onze visie

Foodtrends zijn er om te volgen én te negeren

Natuurlijk serveren wij vegetarische pannenkoeken. En ook voor een vegan pannenkoek zit je bij Pannenkoekenboerderij de Roos helemaal goed. Daarnaast zullen we je ook regelmatig verrassen met een hippe, smaakvolle nieuwe topping. Maar wat wij het allerbelangrijkst vinden is de basiskwaliteit en smaak. Die moeten gewoon helemaal top zijn. Daarom houden we stevig vast aan het unieke recept van onze opa Everhardus. En blijven we – naast een hele reeks bijzondere smaken – ook altijd de lekkerste kaas-, spek- en naturelpannenkoeken bakken.

Loved by Many

Diam, urna, ornare leo facilisis suspendisse eu rutrum id augue cursus tincidunt nisl eget ornare pharetra ac pharetra, pulvinar ipsum sed amet diam morbi amet cursus blandit augue feugiat arcu aliquet egestas id diam.
Jessica Sommer
Diam, urna, ornare leo facilisis suspendisse eu rutrum id augue cursus tincidunt nisl eget ornare pharetra ac pharetra, pulvinar ipsum sed amet diam morbi amet cursus blandit augue feugiat arcu aliquet egestas id diam.
Bryan Lambert
Diam, urna, ornare leo facilisis suspendisse eu rutrum id augue cursus tincidunt nisl eget ornare pharetra ac pharetra, pulvinar ipsum sed amet diam morbi amet cursus blandit augue feugiat arcu aliquet egestas id diam.
Kristin Foster
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw