PANNENKOEKEN ETEN TERHERNE

Bij Pannenkoekenboerderij de Roos in Terherne eet je de lekkerste pannenkoeken van Terherne en omstreken. Een waar paradijs voor pannenkoekenliefhebbers, want het recept voor deze lekkernij is al 50 jaar in de familie. Het restaurant is gevestigd in de voorkamer van de Kameleonboerderij en daarmee de allerleukste afsluiter van een dagje Kameleondorp. Voor kinderen, maar ook voor volwassenen!  

De naam van Pannenkoekenboerderij de Roos is natuurlijk afkomstig van Hotze de Roos, de schrijver van de Kameleonboeken. Het speelse karakter van Hielke en Sietse klinkt van keuken tot terras door in onze pannenkoekenboerderij. Daarmee hebben we ook het thema van dit restaurant al verklapt: de Kameleon!  

Pannenkoekenboerderij in Terherne 

Pannenkoekenboerderij de Roos is gelegen in het watersporthart van Friesland: Terherne. Dit gezellige restaurant is dé plek waar jong en oud samenkomen om te genieten van overheerlijke pannenkoeken in een warme en uitnodigende sfeer. Er is voor iedereen wat lekkers. Naast pannenkoeken staan er ook goede koffie, heerlijk gebak en andere versnaperingen op het menu.  

Terherne staat bekend als het Kameleondorp, een plek waar de avonturen van Hielke en Sietse Klinkhamer tot leven komen. Voel je als een personage uit de boeken terwijl je door het dorp wandelt en de nostalgische sfeer opsnuift. En wat is er nu beter dan na een dag vol ontdekkingen neer te strijken bij Pannenkoekenboerderij de Roos voor een smaakvolle beloning?  

Pannenkoekenrestaurant voor kinderen Friesland 

Ons restaurant is niet alleen een culinair walhalla, maar ook een waar kinderparadijs. Met een speciaal menu voor de jongste gasten en een speelruimte die garant staat voor uren plezier, is Pannenkoekenboerderij de Roos dé hotspot voor gezinnen in Terherne. Laat de kleintjes hun eigen kwajongensverhalen maken op onze placemats of laat ze hun eigen pannenkoek versieren, terwijl jij geniet van een gezellig etentje na een bezoek aan het Kameleondorp of een dagje op het water. 

 

Pannenkoeken eten bij de Roos 

Laat je verleiden door de geur van versgebakken pannenkoeken, die al van verre de weg wijst naar dit smulparadijs. Of je nu kiest voor een klassieke spek-en-stroopcombinatie of liever avontuurlijk gaat met een exotische topping, bij de Roos vind je de allerlekkerste pannenkoeken. Pannenkoeken zijn als een blanco canvas dat je kunt vullen met oneindige variatie aan smaken. Laat dat maar aan onze koks over, die hebben inspiratie genoeg! Je kunt kiezen uit onze pannenkoeken en specials, maar natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen pannenkoek samen te stellen. 

Natuurlijk serveren wij vegetarische pannenkoeken. En ook voor een vegan pannenkoek zit je bij Pannenkoekenboerderij de Roos helemaal goed. Daarnaast zullen we je ook regelmatig verrassen met een hippe, smaakvolle nieuwe topping. Wat wij het allerbelangrijkst vinden is de basiskwaliteit en smaak. Die moeten gewoon helemaal top zijn. Daarom houden we stevig vast aan het unieke recept van onze opa Everhardus. En blijven we – naast een hele reeks bijzondere smaken – ook altijd de lekkerste kaas-, spek- en naturelpannenkoeken bakken.  

Of je nu Terherne bezoekt voor de historische charme, de watersport, het Kameleondorp, of gewoonweg om te genieten van de lekkerste pannenkoeken: Pannenkoekenboerderij de Roos staat garant voor een smakelijke en vrolijke ervaring. Kom langs en laat je verwennen door de heerlijke geuren, de vriendelijke sfeer en natuurlijk, de onweerstaanbare pannenkoeken die hier met liefde en volgens familierecept worden bereid.  

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw